Analýza faktorov ovplyvňujúcich dopyt po liekoch na Slovensku - Kintler, Jakub, 1979-
Dopyt po liekoch na Slovensku. Agregátna krivka dopytu po liekoch. Kvantifikácia vplyvu faktorov na dopyt po liekoch - vplyv počtu obyvateľov, vplyv miery chorobnosti obyvateľov, vplyv kvality poskytovanej zdravotnej starostlivosti, vplyv očakávaní spotrebiteľov, vplyv krízy.