Aktuálne výzvy a trendy v riadení ľudských zdrojov - Kirchmayer, Jozef, 1973-2024
Postavenie manažmentu ľudských zdrojov v organizácii. Vybrané trendy v manažmente ľudských zdrojov - talent management, manažment vekovo diverzifikovanej pracovnej sily (age management) a manažment pracovných výkonov (performance management). Ďalšie trendy v manažmente ľudských zdrojov.