Problematika marží v obchode - Kissová, Jana, 1979-
Podstata obchodnej marže, hlavné determinanty jej stanovenia, princíp jej výpočtu. Vysvetlenie odlišnosti medzi pojmami marža a prirážka na konkrétnom príklade.