Role sociálních služeb v rodinné politice - Navrátilová, Jitka
Základné charakteristické tendencie a typy rodín v niektorých európskych krajinách v minulosti i v súčasnosti. Utváranie podmienok pre rozvoj služieb pre rodiny s deťmi. Rodinná politika štátu a sociálne služby zamerané na túto cieľovú skupinu.