Vybrané aspekty financovania malých a stredných podnikov - Kovalev, Andrej
Hodnotenie efektívnosti financovania projektov na podporu rozvoja podnikania novozaložených i etablovaných aktívnych malých a stredných podnikov v SR. Prezentácia čiastkových výsledkov prieskumu podnikateľského prostredia SR, ktorý sa uskutočnil v roku 2015 - výsledky v oblasti spôsobov financovania malých a stredných podnikov, najčastejšie problémy súvisiace s administratívnymi procedúrami predkladania projektovej dokumentácie k žiadosti o úverové formy financovania.