Konkurencieschopnosť podniku založená na nehmotnom majetku - Križan, Martin
Prítomnosť nehmotného majetku v podnikaní ako súčasť konkurenčnej výhody. Nehmotné faktory prítomné v podnikateľskej činnosti možno považovať za hlavné nositele hodnoty mnohých úspešných spoločnosti. Logo ako symbol konkurencieschopnosti podniku.