Nebojte se multimédií ve výuce - Kazdová, Alena
Pätnásty ročník e-learningového fóra, kde rečníci prezentovali konkrétne príklady, ako zapájať moderné technológie do výučby a používať nové pomôcky, ktoré menia kvalitu učenia. Elektronická kniha ako živá pomôcka. Gamifikácia - začlenenie hier do učebného procesu. Trendy e-learningu vo svete.