Bezdomovci a poskytovatelé sociálních služeb v moderní společnosti – trochu jiný pohled - Zatloukal, Leoš
Ľudia bez domova, ktorých označujeme zaužívaným označením "bezdomovci", predstavujú významnú skupinu ľudí tzv. sociálne vylúčených, či sociálne neprispôsobivých. Problematika bezdomovectva v moderných spoločnostiach a poskytovanie sociálnych služieb ľuďom bez domova alebo bez prístrešia. Fungovanie sociálnych služieb pre ľudí bez domova - skúsenosti a riešenia.