Manažéri logistiky - požiadavky a činnosti - Ferencová, Martina
Príspevok poukazuje na identické i odlišné požiadavky praxe na obsadenie pracovných pozícií manažérov logistiky v SR a vo Veľkej Británii, najmä čo sa týka manažérskych spôsobilostí. Popis činností manažérov logistiky, ktoré patria medzi najčastejšie v automobilovom priemysle na Slovensku. Inzerovaniu voľných pracovných pozícií v danej oblasti je potrebné venovať väčšiu pozornosť.