Fluktuácia zamestnancov - Olexová, Cecília, 1976-
Vymedzenie pojmu fluktuácia zamestnancov, ukazovatele fluktuácie, náklady súvisiace s fluktuáciou. Príčiny fluktuácie, dôsledky pre zamestnávateľa. Riešenie problému nadmernej fluktuácie - návrh možných opatrení stabilizácie zamestnancov.