Hovorenie v akademickom prostredí - Zsapková, Eleonóra
Hovorenie ako jedna z akademických zručností. Dôležitosť hovorenia pre efektívne zvládnutie prednášok, seminárov, diskusií a prezentácií v anglickom jazyku.