Diplomatický rozhovor ako najvýznamnejší prejav ústnej komunikácie v diplomatickej praxi - Rusiňáková, Jarmila, 1959-
Charakteristika diplomatického rozhovoru z hľadiska jeho funkcie, obsahu, typu a účastníkov. Štruktúrovaný a voľný rozhovor. Komunikačný zámer diplomatického rozhovoru.