Determinanty finančnej štruktúry slovenských malých a stredných podnikov - Kalusová, Lenka, 1987-
Analýza, posúdenie a kvantifikácia relatívneho vplyvu vybraných faktorov podniku, odvetvia a prostredia, v ktorom MSP pôsobia na ich finančnú štruktúru.