Počúvanie s porozumením - pohľad na vývoj metód výučby cudzích jazykov - Kurdelová, Ľubica
Počúvanie s porozumením. Hlavné prístupy a metódy používané pri výučbe cudzích jazykov. Gramaticko-prekladová metóda a priama metóda. Gramatická metóda. Audio-orálna a audio-vizuálna metóda. Komunikatívna metóda.