Krajinovedné koncepcie - Kunovská, Ingrid, 1976-
Predmet Reálie ako integrovaná súčasť moderného vyučovania cudzích jazykov. Vývoj krajinovedných koncepcií. Klasifikácia krajinovedných východísk: kognitívne, komunikatívne, interkultúrne východisko.