Neuromarketing, miesto kde sa stretáva neuroveda a marketing - Majtán, Štefan
Čo je neuromarketing. Kľúčové faktory neuromarketingu, ktoré môžu podnikom veľa napovedať a pomôcť pri predaji ich produktov alebo služieb, identifikácii správnej marketingovej stratégie a efektívnej reklame. Neuromarketing verzus etické otázky.