Legislatíva - významný faktor podnikateľského prostredia - Markovičová, Marta, 1962-
Legislatívne prostredie SR a jeho vplyv na podnikanie malých a stredných podnikov. Problémy v legislatíve a ich vplyv na podnikanie MSP.