Vývinové trendy v spoločnosti a ich vplyv na zmeny v nemeckom jazyku - Kočišová, Zuzana, 1956-
Vnútorné a vonkajšie faktory, ktoré ovplyvňujú zmeny v jazyku. Vplyv módnych javov v spoločnosti na nemecký jazyk. Preberanie anglicizmov. Nové médiá a nové formy komunikácie.