Artikulácia vízie v odvetví potravinárstva - Mišúnová Hudáková, Ivana, 1976-
Strategická vízia sústreďuje poznatky získané zo skúmania niekoľkých scenárov, konkurenčných štruktúr odvetvia, a rôznych podnikových (a konkurenčných) kľúčových schopností. Pomáha sústrediť manažérsku pozornosť a ukázať, aké kľúčové schopnosti musí podnik ďalej rozvíjať a akým spôsobom, aby uspel vo svojich vybraných segmentoch. Je potrebné, aby podniky aj tomuto vybranému strategickému aspektu venovali maximálnu pozornosť. Výsledky prieskumu podnikov.