<The> use of the weighted sum method to determine the level of development in regional innovation systems - using czech regions as examples - Stejskal, Jan
Regionálne inovačné stratégie v ČR. Charakteristika metódy váženej sumy (WSM). Regional innovation system (RIS) a jeho vlastnosti. Kvantitatívne a kvalitatívne vlastnosti podpory RIS.