Noví poskytovatelé palivových karet mění zajetá pravidla - Kolář, Vojtěch
Výhodné používanie tankovacích, resp. palivových kariet. Spoločnosť CCS - najväčší poskytovateľ tankovacích kariet v Českej republike s rozsiahlym pokrytím aj na Slovensku. Boj s konkurenciou, ktorá mení zabehnuté pravidlá. Špecializované karty pre nákladných dopravcov. Najväčšie pokrytie Európy. Individuálne požiadavky klientov.