Spojování obalů lepením II: Samolepicí pásky - Vítek, Miloslav
Princíp funkcie samolepiacich pások. Typy lepidiel samolepiacich pások. Jednostranné lepiace pásky. Výrobcovia. Výstražné, signalizačné a varovné samolepiace pásky. Zariadenie na aplikáciu samolepiacich pások. Automatizované zariadenia. Obojstranné samolepiace pásky. Samolepiace etikety.