Škoda Auto plánuje pilotní nasazení dronů - Novotný, Radek
K veľkým svetovým firmám ako Google, Amazon, alebo DHL, ktoré testujú malé bezpilotné lietajúce stroje, drony, sa pridala aj Škoda Auto. Automobilka vidí potenciál dronov najmä vo vykonávaní inventúr, počíta aj s možnosťou ich využitia pri dodávkach menších dielov v montážnych halách. Drony testuje aj francúzska a švajčiarska pošta. Záujem o drony rastie aj medzi bežnými spotrebiteľmi.