Contribution of environmental voluntary schemes to sustainable development in the European union - Drastichová, Magdaléna
Vývoj a klasifikácia dobrovoľných prístupov. Ekologický manažment EÚ, auditné schémy (EMAS, 1993) a EÚ Ecolabel. Ukazovatele udržateľného rozvoja EÚ. Analýza udržateľného rozvoja použitím vzťahu dobrovoľných schém a produktivity zdrojov. Analýza Ecolabel licencií a EMAS registrácií. Modelovanie s časovým oneskorením (model with time lags).