Manažér vo svete emócií - Kazičková, Martina
Autentickosť ako predpoklad dobrého príkladu vedenia ľudí. Dôvera a spolupráca v organizácii a jej vplyv na kvalitu riadenia. Úroveň miery sebapoznania, empatie a inteligencie manažéra pri riadení a vedení ľudí.