Komparácia vývoja insolvencií v Slovenskej a Českej republike - Rybárová, Daniela, 1967-
Vývoj konkurzov a reštrukturalizácií v Slovenskej republike v rokoch 2009-2014 (aj podľa jednotlivých krajov). Vývoj insolvencií v Českej republike - prehľad počtu insolvencií ČR v sledovanom období (2008–2014). Tendencia vývoja vyhlásených konkurzov a povolených reštrukturalizácií je podobná v Slovenskej aj Českej republike a je čiastočne prepojená s výkonnosťou ekonomiky, pričom môže byť ako následkom určitého vývoja, tak rovnako jeho príčinou.