Čo všetko skrýva náš steak - Haluza, Ivan
Krmivá a zdravie človeka. Problematika bezpečných a nebezpečných krmív. Katalóg kŕmnych surovín a register doplnkových látok. Bezpečnosť doplnkových látok. Dovoz krmiva z tretích krajín. Kontrola krmív. Ťažké kriminálne podvody. Najväčšie riziká v chove zvierat pre ľudskú výživu. Geneticky modifikované rastliny.