Otvorme oči!...A pozrime sa, čo o nás hovoria manažéri z iných kultúr - Gáboríková, Eva
Reakcie zahraničných manažérov po príchode na Slovensko. Orientácia na problém a stanovenie pravidiel. Budovanie svojich nástupcov ako prirodzený vývoj a spôsob motivácie ľudí. Komunikačný štýl a spoločenské správanie manažérov.