Možnosti uplatnenia daňových výdavkov pri osobných automobiloch v podnikaní - Vašeková, Miroslava, 1978-
Významné zmeny v novele zákona č. 333/2014 Z.z., ktorým sa s účinnosťou od 1. januára 2015 mení a dopĺňa zákon č. 595/2003 z.z. o dani z príjmov v znení neskorších predpisov. Informácia o zmenách, resp. obmedzeniach, ktoré vyplývajú zo zavedenia nových pravidiel pri uplatňovaní výdavkov v súvislosti s používaním osobných automobilov v podnikaní.