Ako efektívne zvládnuť hodnotiaci pohovor - Huba, Martin
Hodnotiaci pohovor by mal byť komplexným pohľadom na výkon a plnenie cieľov zamestnanca, kde sa zhodnocuje progres, prípadne náprava. Hodnotenie založené na faktoch a merateľných výsledkoch. Najdôležitejšie aspekty efektívneho zvládnutia hodnotiacich pohovorov.