Ako využiť metódu ABC vo svoj prospech - Pavlík, Tomáš
Využívanie metódy ABC na Slovensku. Transparentnosť nákladov v účtovníctve a operatívne manažérske rozhodnutia. Kritické oblasti prevádzkových nákladov. Štruktúra nákladov a požiadavky manažéra.