Odvrátená strana zliav a akciových ponúk - Straňák, Dušan
Tvrdý konkurenčný boj a taktiky obchodníkov, ktorých cieľom je snaha odlíšiť sa od konkurencie. Kvalita a cena porovnateľných tovarov a služieb. Sezónne výpredaje - výhody a dopady takýchto cenových akciových ponúk.