Zodpovednosť subjektov územnej samosprávy za porušenie finančnej disciplíny - Konečná Veverková, Ingrid
Problematika zodpovednosti za hospodárenie s verejnými prostriedkami a zodpovednosti za porušenie finančnej disciplíny subjektov územnej samosprávy.