Finančná analýza ex-ante ako nástroj predikovania finančnej situácie podnikov - Lesáková, Ľubica
Teoretické východiská finančnej analýzy ex-ante. Výsledky primárneho prieskumu zameraného na zistenie súčasného stavu vo využívaní predikčných metód finančnej analýzy ex-ante v ekonomickom prostredí Slovenskej Republiky.