Vývoj finančnej situácie podnikov v odvetví ubytovacích a stravovacích služieb v rokoch 2010-2012 - Šebová, Ľubica, 1978-
Analýza a hodnotenie finančnej situácie podnikateľských subjektov v odvetví hotelov a reštaurácií registrovaných v obchodnom registri, ktoré účtujú v systéme podvojného účtovníctva na Slovensku v rokoch 2010 až 2012.