Súmrak monopolov - Kováč, Ján
Kam smeruje slovenská energetika. Z výsledkov energetických firiem vyplýva, že hodnota štátneho majetku v nich namiesto rastu klesá. Rastie dlh a energetické firmy čelia dôsledkom vojny na Ukrajine.