Duševné vlastníctvo a jeho aplikácia v stavebníctve - Uhliar, Miroslav, 1981-
Pojem duševné vlastníctvo, jeho zložky a ochrana. Práva duševného vlastníctva - autorské právo, právo priemyselného vlastníctva. Právne predpisy upravujúce duševné vlastníctvo a presadzovanie jeho práv. Štatistika patentov, ochranných známok, priemyselných vzorov vo vybraných krajinách sveta. Duševné vlastníctvo a stavebníctvo.