Pokus nobelistov prehovoriť ľudskou rečou - Lehuta, Michal
Kniha Roberta Solowa, amerického nositeľa ceny Švédskej centrálnej banky za ekonómiu, Ekonómia pre zvedavých. Poznatky a názory viacerých nositeľov Nobelovej ceny. Čomu sa kniha venuje: makroekonómia, stabilizácia hospodárstva menovou a rozpočtovou politikou, téma časovej nekonzistentnosti vládnych politík, teória hier.