Generace Y převrátí prodej finančních produktů naruby aneb vratké vize finančních akademiků - Šindelář, Jiří
Alternatívna prognóza zmien na finančnom trhu. Generácia Y, ako "the cheapest generation". Nákupné zvyklosti mladej generácie a distribučné služby vo finančníctve. Nástup online distribúcie a odporúčania do budúcnosti.