Všecno, co jste kdy chtěli vědět o deflací, ale báli jste se zeptat - Sklenář, Petr
Dôvody a kontroverzné názory okolo fenoménu deflácie a inflácie. Inflácia a deflácia v cenovom význame i ako peňažný jav. Vzťah medzi ekonomickým rastom a cenovým vývojom. Mýty a omyly a historické skúsenosti s defláciou.