SEPA - příležitost pro všechny? Historické souvislosti - Schlossberger, Otakar
Smernica 5/1997/ES Európskeho parlamentu a Rady o cezhraničných prevodoch a nariadenie 2560/2001/ES Európskeho parlamentu a Rady o cezhraničných platbách v eurách. Harmonizácia platobných systémov eurozóny.