Daňové a nedaňové výdavky podľa zákona o dani z príjmov - Horniaček, Peter
Zmeny, ktoré priniesla novela zákona č. 333/2014 Z.z. sa týkajú zúženia možností v daňovo uznanom odpise pohľadávok a s tým súvisiacou tvorbou opravných položiek, zahrňovania osobnej spotreby a členského vyplývajúceho z nepovinného členstva so daňových výdavkov, obmedzenia uznávania provízie za vymáhanie pohľadávky na daňové účely, obmedzenia rozsahu daňovo uznateľných reklamných predmetov, zavedenia nových pravidiel pri výdavkoch sankčného charakteru a nových pravidiel pri uznávaní zásob nespotrebovaného tovaru do daňových výdavkov.