Sociálna sféra a daň z príjmov - Jarinkovičová, Valéria
Dôchodkové sporenie, štátna sociálna podpora, sociálna pomoc. Sociálne služby z hľadiska prijímateľov i poskytovateľov. Stručne k sociálnej práci. Zákon č. 219/2014 Z.z. o sociálnej práci nadobudol účinnosť 1.1.2015.