Logistika FMCG: Rýchlo a lacno - Brezovský, Jozef
Logistika rýchloobrátkového tovaru. Charakteristika rýchloobrátkového tovaru. Požiadavka rýchlej manipulácie s tovarom. Doba skladovania FMCG (fast moving consumer goods). Využívanie cross-docku pri distribúcii.