Hlavný paradox diverzity - Karlgaard, Rich
Diverzita v pracovnom tíme. Hlavný paradox a zároveň výzva diverzity. Kognitívna diverzita. Diverzita veku a skúseností. Diverzita blízkosti. Virtuálny pracovný tím.