Ekonomické násilí na seniorech - Zimmelová, Petra
Seniori a pojem domáce násilie v našej spoločnosti. Najčastejšie typy domáceho násilia na senioroch. Hmotná núdza a prípady ekonomickej závislosti na pacháteľovi domáceho násilia. Vydieranie, fyzické či psychické násilie je veľmi častá príčina ekonomického záujmu páchateľa.