Transferové oceňovanie - úprava základu dane tuzemských závislých osôb - Drozd, Marián
Výklad právnej úpravy zvýšenia základu dane, ak ceny pri obchodných transakciách medzi závislými osobami nezodpovedajú princípu nezávislého vzťahu. Transferové oceňovanie z medzinárodného hľadiska. Slovenská právna úprava problematiky transferového oceňovania. Dokumentácia o obchodoch so závislými osobami.