Využívanie výsledkov finančnej analýzy ako nástroja finančnej kontroly - Lesáková, Ľubica
Prezentácia výsledkov empirického výskumu zameraného na identifikovanie využívania výsledkov finančnej analýzy ako nástrojov finančnej kontroly v podnikoch jednotlivých veľkostných skupín.