Predaj podniku v podvojnom účtovníctve podnikateľov - Kolembus, Anton
Právna úprava predaja a kúpy podniku. Účtovanie predaja a kúpy podniku v podvojnom účtovníctve podnikateľov. Predaj a kúpa podniku z hľadiska dane z príjmov, z hľadiska DPH.