[Finančný sektor v kontexte humanizácie ekonomiky a spoločnosti] - Staněk, Peter
Recenzia na publikáciu, ktorá je viac venovaná väzbe humanizácie a finančného sektora, ale rozpracováva aj ďalšie fenomény (transformácia štátu, reformy a smerovanie EÚ, šedá a čierna ekonomika, či vývoj podnikateľského prostredia).